Zelf vis, vlees en groenten garen in een kruidige bouillon: dit Chinese hotpot-restaurant in Utrecht is nu open - indebuurt Utrecht

2022-08-27 19:44:00 By : Mr. Tony Wang

Een grote sissende pan gevuld met hete bouillon, olie, kruiden en pepers waar je zelf je vis, vlees en groenten in gaart. Klinkt goed? Vanaf vandaag – dinsdag 22 februari – kun je het zelf beleven én proeven bij het Chinese hotpot-restaurant HOT&HOT. De nieuwe zaak is gevestigd in The Food Spot aan de Proostwetering.

De traditionele ‘hotpot’ is een sociaal begrip in China, want je kunt tussen het dippen en eten door naar hartelust met elkaar kletsen. In bepaalde regio’s, zoals Sichuan, is ‘ie behoorlijk pittig. In andere regio’s is ‘ie wat milder. Restaurant HOT&HOT is gespecialiseerd in de hotpot uit Sichuan.

Lees verder onder de foto’s >

Heb je nog nooit van het concept ‘hotpot’ gehoord? We leggen uit hoe het werkt: het gerecht is gebaseerd op een bouillon, waar je zelf gemarineerd vlees, vis, zeevruchten, tofu, noedels, groenten en paddenstoelen aan toevoegt. Bij HOT&HOT heb je de keuze uit zes bouillonsmaken, waarvan je er maximaal drie kunt kiezen. Hoe spicy je jouw hotpot wilt en welke ingrediënten je eraan toevoegt, bepaal je dus helemaal zelf. Verder smul je bij deze nieuwe zaak ook van koude gerechten en snacks uit Sichuan. Kijk hier voor de volledige menukaart.

Lees verder onder de post >

Een bericht gedeeld door HOT&HOT 沸腾三国 (@hotandhot.nl)

HOT&HOT heeft meerdere vestigingen in Nederland: één in Rotterdam en twee in Amsterdam. De openingstijden zijn: van dinsdag tot en met vrijdag van 17.00 tot 22.00 uur. Op zaterdag en zondag kun je er tussen 12.30 en 22.00 uur terecht.

Waarschijnlijk heb je in jouw ondergoedla wel wat items liggen van katoen of satijn, maar ondergoed van bananentextiel…? Dat komt…

Duidelijk communiceren: met deze training gaat je dat beter af

Aangeboden door Schoonderwoerd opleidingen & trainingen

Wow! Binnenkort opent een wel heel bijzondere horecagelegenheid in Utrecht

Aangeboden door Fort de Gagel

Aangeboden door Stichting Liniebreed Ondernemen

Aangeboden door Virtual Reality Escape Room Time Utrecht

Aangeboden door Welkom aan Tafel

Toffe kans! Word redacteur/community manager bij indebuurt Woerden

Blijf op de hoogte van alles uit Utrecht

© 2022 - DPG Media B.V. - Alle rechten voorbehouden