Amazing Oriental opent Aziatische supermarkt met restaurant in Hoog Catharijne - nabij Utrecht

2021-12-01 07:28:29 By : Mr. Arron Liu

Fiets je regelmatig over de Amsterdamsestraatweg, dan heb je vast wel eens een rij voor Amazing Oriental gezien. De Aziatische supermarkt is geliefd bij veel Utrechters. Als je hier graag je boodschappen doet, hebben we goed nieuws voor je: de supermarktketen opent een vestiging in Hoog Catharijne. En dat niet alleen: de winkel krijgt ook een versafdeling en een foodcourt, waar je ter plekke allerlei heerlijke Aziatische gerechten kunt eten.

Amazing Oriental is een supermarkt met producten uit vele Aziatische landen. Twee keer per week komt er vanuit Thailand een nieuwe voorraad verse Aziatische kruiden en fruit naar Nederland. Bij Amazing Oriental vind je producten van meer dan tienduizend (!) A-merken uit Azië. Zo kun je bijvoorbeeld gedroogd zeewier, zoete aardappelvermicelli, kokoswater en eend kopen voor op de grill. Liefhebbers van instant noedels zijn hier echt in het paradijs: in de winkel vind je meer dan honderd verschillende soorten.

Tekst gaat verder onder de foto's.

Inmiddels heeft de keten 21 vestigingen door heel Nederland, waarvan één aan de Amsterdamsestraatweg. De tweede vestiging in Utrecht gaat waarschijnlijk in april 2021 open, laat de marketingdirecteur van het bedrijf weten. De winkel in Hoog Catharijne krijgt hetzelfde concept als de winkel in Amsterdam Noord: er komt een slager, je gaat straks verse vis shoppen en ter plekke genieten van een rijstgerecht of snelle hap.

De wijk Wittevrouwen in Utrecht is een heerlijke buurt: er staan ​​prachtige woningen, het Griftpark is om de hoek en op...

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Utrecht en blijf op de hoogte van alles over en rondom Utrecht.

Zie: dit droomhuis aan de Leidseweg kreeg een totale make-over (en staat nu te koop!)

Lekker! Restaurant Blauw heeft nu ook een toko in Utrecht

Aangeboden door Grand Hotel Karel V

Geleverd door Unlock the Bottle

Doordeweeks dingen doen: 7x dit kan deze week in Utrecht

Geleverd door Unlock the Bottle

Aangeboden door Grand Hotel Karel V

Aangeboden door The Wall Utrecht

Blijf op de hoogte van alles uit Utrecht

© 2021 - DPG Media BV - Alle rechten voorbehouden