Vakantiecadeaugids 2021: de beste cadeaus voor liefhebbers van Aziatisch eten

2021-12-01 07:30:09 By : Mr. Philip Wu

Azië is een enorm continent vol ongelooflijke culturen, die elk hun eigen keuken van traditionele gerechten hebben, gemaakt met unieke smaken en kooktechnieken. Ramen, sushi, hot pot, wokgerechten, wagyu steaks, matcha... er komt oneindig veel lekkers uit dit deel van de wereld. We hebben een selectie gemaakt van dingen, zowel eetbaar als functioneel, die elke liefhebber van Aziatisch eten en cultuur graag cadeau zou krijgen deze feestdagen.

Momofuku | Het ultieme starterspakket

In de herfst van 2020 lanceerde Momofuku hun allereerste productlijn voor thuiskoks, waaronder Chili Crunch, Gekruide Zouten, Sojasaus, Tamari, Geroosterde Sesamolie en Noodles. Deze producten zijn gemaakt met natuurlijke en biologische ingrediënten en worden in kleine batches vrijgegeven. Het Ultimate Starter Pack bevat alle populairste voorraadartikelen van Momofuku, zoals de Seasoned Salts en Chili Crunch, naast de nieuwe Extra Spicy Chili Crunch, Truffle Chili Crunch en een gegraveerde Chili Crunch-lepel, zodat je elke keer de perfecte hoeveelheid krijgt.

Koop: het ultieme starterspakket, $ 85,00

Wanderlust Creamery | Pakso Pint Pack

Deze innovatieve ijssalon biedt een unieke smaak, geïnspireerd op de herinneringen van oprichters Adrienne Borlongan en Jon-Patrick Lopez uit hun kindertijd, plaatsen waar ze zijn geweest en plaatsen waar ze naartoe willen. Dit Pakso Pint Pack is geïnspireerd op alle desserts die doen denken aan een Filippijnse kerstspread en bevat Tita's Fruit Salad; Voedsel voor de Goden; Mangga Keso-cake; Pandan Tres Leches; Mani Melk Tsokolaat; en Palitaw de Yema. Als je Filippijnse desserts nog moet uitproberen, staat je een smaakavontuur te wachten!

Asian Jet Set Pint Pack

Wanderlust Creamery | Asian Jet Set Pint Pack

Dit op Azië geïnspireerde pakket zal zeker de reismicrobe in je doen ontbranden. Smaken in dit pakket zijn onder meer de Vietnamese Rocky Road, geïnspireerd op de epische Hải Vân Pass, Vietnam; Sticky Rice + Mango geïnspireerd op het heerlijke Thaise dessert; Japans Napolitaans geïnspireerd door het trio van klassiekers matcha, hojicha en zwarte sesam; The White geïnspireerd door Shanghai en het verslavende Shanghainese White Rabbit-melksnoepje; Sakura geïnspireerd door Kyoto, Japan en zijn mooie kersenbloesems en de Ube Malted Crunch geïnspireerd door de Amerikaanse Filippijnse opvoeding en ieders liefde voor paarse ube.

Koop: Asian Jet Set Pint Pack, $ 76,00

A-FIVE VLEESBEDRIJF | Wagyu Sampler

Voor de carnivoor in je leven, koop ze deze ongelooflijke Wagyu-sampler van A-FIVE MEAT COMPANY. A-Five Meat Company is een distributiebedrijf dat de beste stukken wagyu levert aan 's werelds beste chef-koks en recentelijk ook aan de consument. Deze Wagyu-sampler is ideaal om op te dienen als proefervaring voor uw volgende etentje. In het samplerpakket zit een mix van Japanse en Australische Wagyu-selecties met een gewicht van 2 ons per stuk van enkele van de meest populaire prefecturen en boerderijen, waaronder Kagawa pref, Miyazaki pref, Shiga pref en Hokkaido pref.

A-Sha Noedels | De startersbundel

A-Sha Noodles, bekend om zijn cult-favoriete noedels en het 100 jaar oude legacy-noedelrecept uit Tainan, Taiwan, zijn perfect voor de noedelliefhebber in je leven. Gemaakt met alleen tarwe, zout en water, ondergaan ze een luchtdroogtechniek van 18 uur en zitten ze boordevol plantaardige eiwitten om een ​​gezonder alternatief te bieden voor gefrituurde instantnoedels. Ze zijn nooit gebakken of ingevroren! De Starterbundel bevat een mix van vijf noedels en sauzen, waaronder mandarijn- en hakkanoedels met originele saus; Hakka noedels met Original en Chilisaus; en Tainan noedels met originele saus.

A-Sha Noedels | 12 dagen noedels

Deze cadeauset in beperkte oplage bevat de populaire Mandarin Noodles (medium gesneden) van A-Sha Noodles met drie saussmaken, waaronder Onion, Original en de gloednieuwe Spicy Soy. Elke feestelijk versierde doos wordt geleverd met 12 pakjes noedels en is perfect als kousvuller voor de grootste fijnproever in je leven!

Three Knees Pittige Cadeauset

Bushwick Keuken | Three Knees Pittige Cadeauset

Geef je hete saus spel een boost met deze hete saus cadeauset die drie van de meest populaire producten van Bushwick Kitchen bevat, waaronder de Spicy Honey, Spicy Maple en Gochujang Sriracha, prachtig verpakt met een BK theedoek. Dit zijn de perfecte sauzen om op bijna alles te besprenkelen, inclusief groenten, vlees, eieren en nog veel meer. Het is perfect voor de persoon in je leven die pittige dingen nodig heeft!

Koop: Three Knees Spicy Gift Set, $ 49,99

Aprikalife | Matcha Thee Cadeauset

Bekijk deze set voor de ceremoniële Matcha groene thee van de hoogste kwaliteit. Binnenin zit een royaal blikje van 30 gram volledig natuurlijk Matcha-poeder, waaraan niets is toegevoegd. Het is glutenvrij en veganistisch, waardoor het een geweldig alternatief is voor koffie. Deze kit bevat een traditionele bamboe garde (Chasen), lepel en schep (Chashaku). Het bevat ook een keramische gardehouder en Chawan Matcha-theekom voor een traditionele ervaring. Deze set wordt geleverd met een roestvrijstalen zeef die essentieel is voor het bereiden van deze uitzonderlijke Matcha. Het is ideaal voor de theeliefhebber in je leven.

Koop: Matcha-theecadeauset, $ 79,99

Mammafong Voorgekruide Blue Carbon Steel Flat Bottom Wok

Mamafong | Mammafong Voorgekruide Blue Carbon Steel Flat Bottom Wok

Voor de chef-kok en liefhebber van Aziatisch eten in je leven, koop ze deze 14 inch, voorgekruide wok. In tegenstelling tot andere wokken, wordt deze super gekruid met een mix van natuurlijke oliën op intense hitte. Het is gemaakt van koolstofstaal, waardoor het vrij licht en gemakkelijk te manoeuvreren is. Bovendien heeft hij een platte bodem en een bodem met een diameter van ongeveer 4 inch die op alle soorten branders past. Dit is ideaal om te roerbakken, groenten knapperig te maken, noedels te gooien en nog veel meer.

Koop: Mammafong Pre Seasoned Blue Carbon Steel Flat Bottom Wok, $ 85,99

De Mochidoki Holiday-geschenkdoos zal gegarandeerd iedereen verbazen die geobsedeerd is door de zoete, taaie Japanse traktatie van mochi. Voor degenen die het niet weten, mochi is een gestampte rijstwafel die kan worden gevuld met een aantal dingen, waaronder zoete bonenpasta of in dit geval ijs. Deze show-stopbox bevat 14 kenmerkende smaken, waaronder melk en ontbijtgranen, pandan-pistache, ube en matcha, evenals een selectie seizoensspecialiteiten met Seoul-koekje en hojicha. Het wordt ook geleverd met een serveerplank voor mochi-ijs.

Zojirushi | Gourmet d'Expert® Elektrische Koekenpan voor Yin Yang Hot Pot EP-PFC20

Wie zou er niet dol zijn op het geschenk van een hot pot thuis? Zojirushi's The Gourmet d'Expert® Electric Skillet is een multifunctionele elektrische koekenpan met twee kookpannen; een diepe pan met een verdeler voor Yin Yang hot pot en een grillpan met twee oppervlakken voor het grillen van vlees en groenten. Breng je hele gezin samen rond een hete pot kokende smaakvolle soep met al je favoriete ingrediënten, van noedels en potstickers tot zeevruchten en vlees.

Koop: Gourmet d'Expert® elektrische koekenpan, $ 174,99.