U vroeg, wij hebben geantwoord: rangschikking van de beste instant Ramen van 2020

2022-05-28 08:48:27 By : Mr. Allen He

Noodle-cups behoren officieel tot het verleden als je vanuit je luie stoel kunt genieten van bijna restaurantachtige kwaliteit ramen.Er gaat niets boven een kom warme ramen op een koude dag en gelukkig, dankzij instant ramen, is het vrij eenvoudig om dat te laten gebeuren.Voor degenen die nog steeds door dezelfde ramen van het afgelopen decennium waden, hebben we nieuws voor je: er is een hele wereld van instant ramen die er zijn, en niet alle ramen smaken hetzelfde.Ramen verschillen zelfs op basis van merk, type, keuken en de stijl van het land waar het vandaan komt, waardoor instant ramen zoveel meer zijn dan alleen noedels en bouillon.Van curry tot tonkotsu-stijl, traditionele, kartonnen instantnoedels zijn uit en nieuwe, leuke en opwindende ramen zijn officieel in.Na dit te hebben gelezen, zal niemand zichzelf kunnen losrukken van het ramenpad, omdat het water ons in de mond loopt als we alleen maar denken aan alle smaken die er zijn, wachtend om te worden opgeslurpt.Ook bekend onder de officiële naam Nongshim Shin Ramyun Noodle Soup, is dit de grootste concurrent in de diverse wereld van ramen.Herkenbaar aan zijn klassieke zwarte verpakking met zijn naam versierd met rode letters aan de voorkant, er is geen vergissing - deze ramen zijn volkomen zondig wat betreft instantnoedels.Ze zijn niet alleen een bestseller op Amazon, maar ze zijn ook in bulk te vinden op elke lokale Aziatische markt.De onderscheidende factor tussen deze ramen en de rest is gebaseerd op de noedels, bouillon en ingrediënten.Niet alleen zijn de noedels in deze ramen veel steviger dan het gemiddelde, maar ze doen het ook goed als het gaat om het opzuigen van al die heerlijke bouillon en het verdikken van de fluweelzachte, soepachtige consistentie.Deze ramen bevatten ook groenten zoals paddenstoelen, die meteen pluizen als ze tijd hebben gehad om in de bouillon te zitten.Nu we het er toch over hebben, deze ramen zijn absoluut alleen voor liefhebbers van specerijen... Het is krachtig genoeg om de dapperste smaakpapillen het hoofd te bieden, terwijl het ook smaakvol genoeg is om zelfs degenen die bang zijn voor gedurfde specerijen te bekeren.Het gerucht gaat dat Prima Taste Singapore Laksa La Mian-noedels het beste is dat elke fijnproever kan krijgen om thuis noedels in restaurantstijl te hebben.Als ranking een indicatie is, zijn deze noedels al jaren achtereen verkozen tot beste.Hoewel ze niet zo veel kruiden bevatten als sommige andere merken, zijn deze noedels ronduit luxueus dankzij hun (meerdere) smaakpakketten.Deze noedels worden geleverd met een pakje droge kokosmelkpoeder dat moet worden toegevoegd aan een extra pakje smaakpasta, wat de bouillon romig en fluweelachtig maakt, in tegenstelling tot sommige andere lichtzure of gewoon zoute bouillons.Het andere bepalende verschil zijn de noedels: ze zijn in de lucht gebakken, wat betekent dat hun textuur, wanneer ze worden gekookt, veel malser is en minder een gekke spiraalvormige stijl.Voor degenen die een zeevruchten-kick voor hun ramen waarderen, hoef je niet verder te zoeken dan deze noedels op basis van garnalen.Ze zijn iets duurder dan de typische ramen, maar het is het zeker waard vanwege de smaak, stijl en hoogwaardige ingrediënten die in deze ramen zitten.Een andere populaire vondst op de meeste Aziatische markten, MAMA Noodles zijn een geweldige opstap voor diegenen die niet per se het comfort van hun vorige instant noedeldomein willen verlaten, maar het ook niet erg vinden om een ​​beetje op pad te gaan om de wereld van ramen te verkennen.Deze smakelijke optie is er in vele variëteiten, met als meest populaire de kipsmaak.Hoewel dit technisch gezien een stapje hoger is dan traditionele instant ramen die in de magnetron kunnen, bevatten MAMA-noedels veel meer smaak en een bouillon die veel bevredigender is dan typische instantnoedels.Gerelateerd: 11 absoluut heerlijke Koreaanse gerechten (10 niet zo lekker)Voor degenen die er echt op uit willen, zijn de MAMA-curry-smaken waar het kruid, de smaak en de verslavende smaak in het spel komen.De groene currysmaak is gedurfd in zijn pittigheid, maar er is iets aan de textuur, hitte en schandalige, licht limoensmaakprofiel dat ervoor zorgt dat het diner terug blijft komen voor meer.Deze noedels zijn ook aangenaam lichtgroen, wat een pauze biedt van alle rode, bruine en beige bouillons die er zijn.Hoewel er veel smaken van Sapporo Ichiban zijn waar we graag over zouden kunnen schrijven, is het het beste om Sapporo Ichiban als geheel op te nemen, aangezien het merk zo'n breed scala aan ramen-smaken heeft.Traditioneel is de tonkotsu ramen een van de beste en meest geliefd bij ramenliefhebbers over de hele linie.Verwant: Denkt u eraan om thuis sushi te maken?Probeer deze professionele tips voor broodjes van restaurantkwaliteitDe bouillon is veel dikker dan een traditionele instant-noedelschotel, de smaak is mild (een andere traditionele instant-noedelfunctie) en de noedels als geheel geven een geruststellende, warme en vertrouwde smaak.Deze dienen ook als de beste basis om op te bouwen en zijn bestand tegen dingen zoals gemarineerde, zachtgekookte eieren, vellen nori, bamboescheuten, maïs, spruiten, varkensbuik, garnalen of wat het hart van een ramenliefhebber ook maar begeert in hun noedels.Volgende: Browniesandwiches en sushiburrito's: ja of nee tegen deze (ongewone) voedseltrends?Katie stapte op 12-jarige leeftijd voor het eerst in haar eentje aan boord om bijna 9.000 mijl de halve wereld over te reizen.Die eerste reis heeft geleid tot een levenslange passie, en het is er een die nog steeds wordt gevoed door pen en papier... Of, in dit geval, een toetsenbord en een computerscherm.Na vele reizen tijdens een BA in Engelse literatuur en een zoektocht door digitale marketing, werd haar levenspad overduidelijk gemaakt.Voordat ze een thuis vond bij TheTravel, lag haar focus op indie-publicaties en is ze gepubliceerd bij Bolde, The Arts Fuse, The Silver Tongue, LI Pulse, Tattooed Heroine Magazine en meer.Ze is te bereiken via lianna.t@thetravel.com