Yes! De Amazing Oriental aan het Kerkplein is open en zo ziet het eruit - indebuurt Den Haag

2022-09-25 03:07:37 By : Ms. Annie Jiang

Aangeboden door Amazing Oriental Den Haag Spuimarkt

Het is eindelijk zover: de Amazing Oriental aan het Kerkplein is open. De redactie van indebuurt nam alvast een kijkje in de Aziatische supermarkt met exotische groenten, voordelige spekkoek én niet te vergeten de loempiaatjes na de kassa.

Wat voorheen een van de laatste postkantoren van Den Haag was, is vanaf vandaag (22 januari 2021) 10:00 uur het walhalla voor fans van de Aziatische keuken. Waarschijnlijk ken je de vestigingen in Ypenburg en onder de Spuimarkt al: nu pronkt de derde Amazing Oriental van Den Haag aan het Kerkplein nummer 6.

Net als bij de andere vestigingen ziet de nieuwe Amazing Oriental eruit om door een ringetje te halen: en vind je producten van meer dan tienduizend (!) A-merken uit Azië. Je koopt er bijvoorbeeld gedroogd zeewier, vermicelli van zoete aardappel, kokoswater en eend voor op de grill.

Liefhebbers van instant noodles zijn hier echt in het walhalla: in de ruim 550 vierkante meter grote winkel vind je meer dan honderd verschillende soorten. En heb je de zoetwaren wel eens uitgeprobeerd? Altijd weer een ontdekkingsreis (voor de redactie van indebuurt dan). Benieuwd hoe het eruit ziet? Bekijk de foto’s hieronder:

Tekst gaat verder onder de foto’s!

Leuk: deze Amazing Oriental heeft ook vegan-producten. En is er een speciale foodcorner waar (als het weer kan) kunt genieten van je vers bereide loempia of ander lekkers.

“Veel mensen in Den Haag kennen ons al”, vertelt Liza Poon, marketingdirecteur van Amazing Oriental. “Met deze winkel willen we een nieuwe groep mensen bereiken. Bewoners die misschien niet zo snel of vaak onze winkel op het Spui bezoeken. Door onze keuze voor deze locatie, tussen de andere winkels, willen we het plaatje in de straat compleet maken en daarmee extra service bieden.”

Grote Marktstraat 113, 2511 BJ Den Haag

Bijna twee jaar geleden sloot een van de laatste (en mooiste) postkantoren van Den Haag de deuren om heel lang...

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Den Haag en blijf op de hoogte van alles over en rondom Den Haag.

Snel bij zijn! De woningen op deze prachtige locatie zijn nu in verkoop

Aangeboden door KasseNova aan de Vaart

Binnenkijken in het huis vol verzameldingen én herinneringen van Horas

Aangeboden door François Vatel

Blijf op de hoogte van alles uit Den Haag

© 2022 - DPG Media B.V. - Alle rechten voorbehouden