7 x hier in Breda lunch je met een frisse salade - indebuurt Breda

2022-10-02 12:13:33 By : Ms. judy zhu

Het is zomer en dat betekent dat de temperaturen flink op kunnen lopen. Als je wegsmelt van de hitte is een verkoelende lunch ideaal. Bij deze zeven Bredase restaurants geniet je van een frisse salade!

Bij PuiCK. geniet je van verse, gezonde gerechten. Ga jij voor de rijk gevulde vissalade of voor de vegan buddhabowl? Naast uiteenlopende salades heeft het restaurant ook sushi, maaltijdsoepen en wraps.

BUDDHA BOWL – Gezonde kleurrijke bowl met veel groentes, hummus, piccalilly-dressing en dukkah #puick #puickbreda #breda #lunch

Op het Van Coothplein kun je terecht voor een salade caprese, spicy kip of falafel. Op de gezonde tour? Combineer je lunch met een versbereide smoothie! Neem plaats op het terras of geniet in je eigen achtertuin door af te halen of te bestellen.

A post shared by Taste the Original (@taste.the.originall)

Zin in een Italiaanse salade? Dan zit je goed bij De Pasta Kantine! Lunch met de carpaccio-, geitenkaas- of zalmsalade. De frisse versnaperingen worden geserveerd met brood en kruidenboter: yummy!

Wat een heerlijk weer vandaag 🤩Kom je na je middagwandeling in het park of in de stad lekker bij ons lunchen?#depastakantine #breda #italiaans #restaurant #lunch #zon

Na een stadswandeling of shopsessie koel je hier af met een frisse salade. Ga je voor een klassieke caesarsalade of kies je de Salade Joeff met kaas- en hamblokjes, ei, paprika, komkommer, cherrytomaten en huisgemaakte dressing?

Onze lekkere pasta maaltijd salade!

Zin in een salade met een twist? Ga voor de noodlesalade van Hemels Breda. Het gerecht bestaat uit gamba’s, Oosterse groenten en een sojalimoensaus: gaat je maag al knorren?

A post shared by H E M E L S (@hemelsbreda)

Klinkt een kipkerrie-, eier- of tonijnsalade jou als muziek in de oren? Kom dan eens langs bij In Kannen en Kruiken aan de Veemarktstraat. Hier geniet je van een gezonde maaltijd onder een parasol in de gezellige stadstuin.

Bleu d’Avergne, peer, rode kool, noten en nog meer lekkers! Eet maar snel op, anders waait ie weg! #salade #blauwtjegelopen #eunice #stormlunch

Bij het gezonde fastfoodrestaurant Well Breda stel je online je eigen salade samen! Als eerst als basis rijst, noodles of sla. Bij de groenten kies je bijvoorbeeld uit broccoli, taugé of zoete aardappel. Daarna voeg je een topping toe en maak je je kunstwerk af met een dressing. Natuurlijk kun je ook kant-en-klare bowls kiezen.

IMPORTANT NEWS… 🥳Vanaf vanavond hebben wij een nieuwe kaart met een nieuwe (vegan) bowl, 3 salades waarvan 2 vegan en…

Ze zijn razend populair én Instagramwaardig: pokébowls. Heb je ook zin in dit Hawaiiaanse gerecht? Dan is het goed om…

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Breda en blijf op de hoogte van alles over en rondom Breda.

Wij bezochten de Burlesque dinnershow bij De Avenue en dít kun je verwachten

Aangeboden door De Roos Schoenen

Aangeboden door Snoeren Schoen- en Voetspecialist

Aangeboden door De Roos Schoenen

Bredanaar Yazan maakt aangrijpende documentaire: ‘Veel Syriërs hebben dezelfde nachtmerrie’

Blijf op de hoogte van alles uit Breda

© 2022 - DPG Media B.V. - Alle rechten voorbehouden