De Instant Pot Plus Vortex Air Fryer is te koop bij Amazon | Eten en wijn

2021-12-01 07:37:46 By : Mr. Vincent Chan

Als je op zoek bent naar een heteluchtfriteuse, is dit een geweldige tijd om de handige keukengadget op te halen: Amazon's enorme Black Friday-uitverkoop biedt een deal voor de klantfavoriete Instant Pot Vortex Plus 6-Quart Air Fryer - en hij is op tegen de laagste prijs. 

Dankzij het vermogen om hete lucht tot 400 graden te laten circuleren, frituurt het populaire apparaat uw favoriete voedsel snel en gelijkmatig met veel minder olie dan een traditionele friteuse. De Instant Vortex Plus bakt niet alleen aan de lucht; het roostert, braadt, dehydrateert ook, verwarmt en bakt allerlei soorten gerechten. Beter nog, alle zes de functies zijn voorgeprogrammeerde knoppen op het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel.

Volgens het merk heeft de mand van zes liter van de airfryer voldoende ruimte om in één keer twee pond friet of vier pond kip te koken. Bovendien is het anti-aanbak, dus je eten glijdt er gemakkelijk af. 

Kopen: Instant Pot Vortex Plus 6-Quart Air Fryer, $ 90 (oorspronkelijk $ 120) op amazon.com

De heteluchtfriteuse heeft meer dan 9.700 vijfsterrenbeoordelingen gekregen van klanten die hem graag gebruiken om verschillende soorten voedsel op verschillende manieren te bereiden. "Ik ben dol op deze kleine machine", schreef een recensent. "Ik heb het bijna voor elk diner gebruikt, of het nu gaat om het koken van een hoofdingang zoals kip of vis of bijgerechten zoals friet, groenten, enz. Ik heb het gevoel dat dit veel van mijn keukenapparatuur heeft vervangen."

"Ik ben zo blij met deze aankoop", schreef een andere klant. "Het heeft mijn maaltijdopties uitgebreid en het koken van alles gemakkelijk en waanzinnig snel gemaakt. Mijn favoriete gezonde recept (tot nu toe) is in de lucht gebakken broccoli met Parmezaanse kaas, en het is zo lekker om een ​​gezondere en minder rommelige manier te hebben om knapperige tater te krijgen peuters, kipnuggets en vissticks. Tot nu toe ben ik ook niet iemand die overgebleven pizza's opwarmt. Het verwarmt het beter dan vers uit een pizzaoven!'

Meestal kost de heteluchtfriteuse $ 120, maar op dit moment kun je hem voor slechts $ 90 haken. Dus ga naar Amazon om de Instant Pot Vortex Plus Air Fryer op te halen voordat de Black Friday-deal afloopt. 

Koop meer Black Friday 2021-deals: