6 pulled pork recepten (meer dan alleen een broodje) - Manners

2021-12-01 07:51:10 By : Mr. Andy song

Een broodje pulled pork is wat ons betreft het ultieme comfort food. Een knapperig broodje met mals, warm vlees en de verse koolsalade vormen samen de perfecte combinatie. Ben jij ook zo gek op pulled pork? Dan zul je ook dol zijn op onderstaande recepten.

Langzaam gegaard varkensvlees is niet alleen lekker op brood, het is een veelzijdig stuk vlees dat je in verschillende gerechten kunt verwerken. Onze 6 favoriete recepten op een rij.

De combinatie waarvan je niet wist dat je ze nodig had, maar vanaf nu nooit meer zonder zal. Nacho's zijn geweldig, pulled pork is geweldig en de combinatie is onweerstaanbaar. Maak het af met jalapeños, crème frache en guacamole. Feest.

Eet je liever vegetarisch? In alle gerechten die je in dit artikel vindt, kun je het langzaam gegaarde varkensvlees ook ruilen voor pulled jackfruit. In dit artikel van onze collega's van Culy leer je hoe je deze vegan optie zelf maakt.

Huh, pulled pork met pasta? Ga je voor kant-en-klare pulled pork uit de supermarkt, dan heb je dit gerecht in een mum van tijd op tafel. Voeg wat spinazie, ui en een beetje kaas toe aan je pasta en je hebt een heerlijke maaltijd op tafel.

Houd jij van pittig eten? Maak dan zeker deze ramensoep, waarmee je qua ingrediënten eigenlijk alle kanten op kunt. Onze voorkeur gaat uit naar taugé, koriander, wortel, een zachtgekookt eitje, shiitake en natuurlijk pulled pork. Een heerlijk recept om je koelkast mee leeg te maken.

Te pikant gegeten? Deze voedingsmiddelen kalmeren het gevoel

Een dag minder koolhydraten eten? Dan is dit ZTRDG-recept perfect. In het recept wordt langzaam gegaard varkensvlees gecombineerd met eieren, boter en een hete saus. Je snapt het idee, dat blijkt een onweerstaanbare combinatie te zijn.

Afvallen met eieren: wat gebeurt er als je 12 per dag eet?

Je kunt ons altijd wakker maken voor goede enchiladas. Deze variant met pulled pork en groene salsa mag zeker op het menu. Ideaal om restjes vlees op te maken, en erg lekker bij een Mexicaans biertje.

Kunnen we jou niet het meest blij maken met een broodje pulled pork in je handen? Probeer dit recept eens met barbecuesaus en mango. De zoetheid van de mango staat garant voor een geheel nieuwe smaakbeleving. '

Brood en afvallen gaan goed samen: een voedingscoach legt uit

© 2021 Manners Magazine. Alle rechten voorbehouden Hosting door Xynta