Perfect voor de winter: Instant noedelkopwarmer laat je van begin tot eind genieten van een warme maaltijd - Japan Today

2021-12-01 07:40:03 By : Ms. Jane Yang

JapanToday Gleams Akihabara 703 2/8/16 Higashi-Kanda Chiyoda-ku Tokyo 101-0031 Japan Tel: +81 3 5829 5900 Fax: +81 3 5829 5919 E-mail: editor@japantoday.com ©2021 GPlusMedia Inc.

Het openen van het deksel van een kopje instant noedels als je klaar bent om ze te eten is een geweldig moment, nietwaar? Die stoom stijgt op terwijl je je gezicht dichterbij brengt, je dipt in je eetstokjes en graaft erin.

Terwijl je eet, beginnen de noedels en soep echter koud te worden. Het spreekt voor zich dat liefhebbers van instant noedels hun noedels tot de laatste druppel heet willen eten.

Gelukkig is er nu een roestvrijstalen mok die je noedels van begin tot eind warm houdt.

Een must-have voor liefhebbers van instant noedels!

CB Japan Ltd, een fabrikant van dagelijkse benodigdheden en diverse goederen, heeft een roestvrijstalen mok gelanceerd die speciaal is ontworpen om instant noedels warm te houden, genaamd NOODLE GOMUG.

Je kunt de hele kop noedels in de mok doen en tot het einde goed warm houden. Dit is een onmisbaar product voor liefhebbers van instant noedels.

Het hele kopje gaat er zo in

Nadat u kokend water over instantnoedels hebt gegoten, plaatst u eenvoudig de hele container in NOODLE GOMUG en dekt u deze af met het deksel.

Zoals je in de bovenstaande grafiek kunt zien, houdt NOODLE GOMUG de temperatuur langer warm. Na 30 minuten is er een verschil tot 15 graden Celsius vergeleken met wanneer je NOODLE GOMUG niet gebruikt.

Het speciale deksel van siliconenrubber houdt het papieren deksel niet alleen stevig gesloten terwijl de noedels koken of wanneer je een pauze moet nemen, maar het kan ook worden gebruikt als houder voor het papieren deksel of als eetstokjessteun.

Ontworpen om het gemakkelijk te maken om soep te drinken

De NOODLE GOMUG is uitgevonden door de ramenliefhebbers van het bedrijf, en de aandacht voor detail is echt te zien.

De hoogte van de mok is bijvoorbeeld iets lager ingesteld dan die van een standaard kopje instant noedels om het gemakkelijker te maken om de soep te drinken zonder dat de mond de mok raakt.

We zijn onder de indruk dat ze zelfs rekening hebben gehouden met de soep bij het ontwerpen van dit product.

De onderkant van de mok is voorzien van rubber om te voorkomen dat deze op tafel glijdt.

De mok heeft een diameter van 92 mm x een hoogte van 101 mm, weegt ongeveer 190 gram en is verkrijgbaar in twee kleuren, blauw en beige, met een eenvoudig ontwerp.

NOODLE GOMUG kost 1.980 yen en is verkrijgbaar bij Amazon.co.jp.

Lees meer verhalen uit druiven Japan.

-- Trui die katten- en otter-luchtbevochtigers dragen, zijn hier om op schattige wijze voor je kamer te zorgen

-- IKEA biedt een gemeubileerd appartement in Tokio aan voor slechts 99 yen – minder dan een dollar – per maand

-- Berserks Skull Knight veranderde in een schattig chibi-figuurtje

Belachelijk. Het duurt niet zo lang om een ​​kopje noedels op te eten tot het punt waarop het koud wordt. Gewoon weer iets om het milieu mee te vervuilen.

Zulke 'fans' zielloos passeren zeker ook dit 'pareltje':- https://japantoday.com/category/features/new-products/cup-noodle-humidifiers-combining-hot-ramen-and-homewares-for- een-zeer-speciale-release

@Mickelicious 7:48 uur: "Instant stortplaats." -

- @purple_depressed_bacon 9:58 uur: "Belachelijk. Het duurt niet zo lang om een ​​kopje noedels op te eten tot het punt waarop het koud wordt. Gewoon weer iets om het milieu mee te vervuilen.” -

Daar ben ik niet zo zeker van.

Gebruik uw Facebook-account om in te loggen of te registreren bij JapanToday. Door dit te doen, ontvangt u ook een e-mail waarin u wordt uitgenodigd om onze nieuwsmeldingen te ontvangen.

Een mix van wat trending is op onze andere sites