Nieuw in Amersfoort: BKK-Thai, een Thais bezorgrestaurant - nabij Amersfoort

2021-12-14 20:04:13 By : Mr. Lance Rowe

Pittig, zoet, zuur of… Thais laat je dit najaar thuisbezorgen bij Thais bezorgrestaurant BKK-Thai. Binnenkort opent in Amersfoort een vestiging van het 'best lopende Thaise bezorgrestaurant van Arnhem'.

De exacte openingsdatum is nog niet bekend. De ramen van het pand aan Kamp 10 zijn beplakt met stickers die aangeven dat het restaurant dit najaar de deuren wil openen.

Alle onderstaande informatie is afkomstig van de website van BKK-Thai in Arnhem en Nijmegen. Of deze informatie ook voor Amersfoort geldt, valt nog te bezien. Onderstaande tekst dient daarom als indicatie.

Bij BKK-Thai koken we alleen met verse en natuurlijke ingrediënten. Smaakversterkers en andere onnatuurlijke toevoegingen worden niet gebruikt. Biologische ingrediënten hebben de voorkeur.

Het nieuwe restaurant zal hoogstwaarschijnlijk in alle buurten rond het stadscentrum bezorgen. Het is afwachten of ook Nieuwland, Schothorst en Vathorst mee gaan doen.

Bij BKK-Thai werken alleen koks met een Thaise achtergrond. Dat is een bewuste keuze van eigenaar Rolls Ratelband. “Ik geloof dat ze het beste weten hoe ze Thaise gerechten moeten bereiden. Die hebben ze immers van thuis meegekregen", vertelde de ondernemer in de wijk Arnhem.

Een kijkje op de website van BKK-Thai laat zien welke gerechten er geserveerd worden. Er staan ​​diverse pittige of milde salades op de kaart, je kunt kiezen uit vijf verschillende bamigerechten, je kunt kiezen uit kip-, varken-, koe- of eendenvlees, er staan ​​elf vegetarische gerechten op de kaart en je kunt al deze gerechten proberen. ook in TO-GO vorm.

Het is waar! Ze beginnen elk jaar vroeger met de peperkoekkoekjes. Drie weken eerder dan in 2020, zaterdag geopend…

Doe mee aan de nabijgelegen loterij

Win €1500 aan prijzen met de nabijgelegen loterij. Steun 3FM Serious Request en WWF en win één van de mooie lokale prijzen!

Tip voor de kerstvakantie: beleef een modern sprookje in een Amersfoorts monument

Mogelijk gemaakt door 'Fit Your Way'-campagne

Geleverd door De Nederlandse Kluis

Aangeboden door Bergpaviljoen Bistronomique & Bar

Doe mee en win: de nabije loterij voor Serious Request is begonnen

Blijf op de hoogte van alles uit Amersfoort

© 2021 - DPG Media BV - Alle rechten voorbehouden