LekkerVega RestaurantWeek: 5 x hier kun je lekker veganistisch of vegetarisch eten in Breda - indebuurt Breda

2022-10-02 12:13:03 By : Ms. Bella wu

Van dinsdag 28 september tot en met zondag 2 oktober de Lekker Vega Restaurant Week. Wil je buiten de deur en vegetarisch eten? Dan is het goed om te weten bij welk restaurant je genoeg opties hebt. Bij deze Bredase zaken kun je vegetarisch eten.

Ongeveer een derde van de menukaart van Restaurant De Beren bevat vega(n) gerechten. Daarnaast zijn sommige gerechten in een vega(n) variant verkrijgbaar.

Meer zin in Tapas? Dan moet je bij Tapasbar Plan B zijn. De menukaart bevat 75 procent vegetarische gerechten, waarvan ongeveer 30 procent plantaardig is. Bij Plan B kun je zowel vega, vegan, vlees en vis varianten bestellen.

Je kent het wel: zo’n knus zaakje waar het net lijkt alsof je in je eigen woonkamer zit, dat is Anne & Max in Breda. Net als bij Tapasbar Plan B bestaat de kaart voor 75 procent uit vegetarische gerechten. Het restaurant ligt net buiten het centrum in de Wilhelminastraat en is een ideale plek om rustig te lunchen.

Ellis Gourmet Burger is niet meer weg te denken van de Grote Markt en dat is begrijpelijk: het eten ziet er goed uit. Ze hebben een aantal geweldige opties voor veganisten op de kaart staan die je echt niet mag missen. Zo heb je bijvoorbeeld de Sticky Flower Wings als voorgerecht: gepaneerde bloemkool met zoete sriracha saus! Perfect voor een avondje uiteten in vegan style.

Wokmaaltijden, pokébowls en salades: bij Eazie vind je het allemaal! Je kunt hier terecht voor een maaltijd to go waarbij je een eigen vegetarische maaltijd samen kan stellen. Zo kun je kiezen tussen tofu, diverse groentes, sausjes en verschillende rijstsoorten.

Het is de 12-jarige Bredanaar Thomas Elderhorst helaas niet gelukt om afgelopen zaterdag het Junior Songfestival te winnen. Ondanks dat…

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Breda en blijf op de hoogte van alles over en rondom Breda.

Wij bezochten de Burlesque dinnershow bij De Avenue en dít kun je verwachten

Aangeboden door De Roos Schoenen

Aangeboden door Snoeren Schoen- en Voetspecialist

Aangeboden door De Roos Schoenen

Bredanaar Yazan maakt aangrijpende documentaire: ‘Veel Syriërs hebben dezelfde nachtmerrie’

Blijf op de hoogte van alles uit Breda

© 2022 - DPG Media B.V. - Alle rechten voorbehouden