Lekker slurpen: 7x noedelsoep eten in Tilburg - Tilburgse wijk

2021-12-14 20:07:04 By : Ms. Jessica Ma

Begint je maag te rommelen bij de gedachte aan een warme kom noedelsoep? Ben je erg blij als je noedels eet? In Tilburg kom je dit wereldberoemde gerecht op steeds meer plekken tegen en daar zijn we heel blij mee. Tijd voor een lijstje dus!

Van ramen, een Japanse noedelsoep tot de Chinese variant: je krijgt het in Tilburg! Plekken waar je noedelsoep kunt halen zijn hot in onze stad. Wij zetten ze op een rij!

Een bericht gedeeld door Pig & Rye (@pigandrye) op 22 september 2019 om 23:01 uur PDT

De eigenaar van Pig & Rye, Luc Martin, is de pionier op het gebied van ramen in Tilburg. Hij stelde het gerecht voor aan medeburgers. De Brit daagt zichzelf graag uit in de keuken. In zijn winkel in het Dwaalgebied kun je wekelijks genieten van een wisselend assortiment noedelsoep.

De naam zegt het al: bij Don's Noodle Shop zie je er goed uit voor noedelsoep. De winkel in de Langestraat was de eerste noedelbar van Tilburg. De gerechten zijn allemaal geïnspireerd op de Aziatische keuken en 90's hiphop en R&B. Met onder andere verse noedelsoep biedt de toko een fris, gezond alternatief voor comfort food.

Don's Noodle Shop is een van die restaurants waarvan je blij zult zijn dat je ze ontdekt hebt in grote steden als New...

Stuur noodgeval! Kelly Miau is al van kinds af aan dol op noedels. Haar moeder stelde voor om er iets aan te doen. Zo gezegd zo gedaan! Na een klein bedrijfje in Eindhoven opende Kelly een noodlebar in Tilburg met plaats voor tachtig tot honderd mensen. Met noedelsoep geïnspireerd op Chinese familierecepten, inclusief bone-pulled bouillon. Smaakvol!

Na de sushi-tenten, burgerrestaurants en pizzeria's is er in de Tilburgse horeca een nieuwe trend ontstaan: Aziatische (street)food toko's. De...

🍝 #noodles #spicyfood #asianfood #thaifood #hot🔥 #food #foodporn #foodie #instafood #instalike #studentfood #foodgram #chicken #ilovefood #zomato #spicy #foodgasm #foodjournal #noedit #shotoniphone #yummy

Een bericht gedeeld door Vishal Kamath 🇮🇳—>🇳🇱—>🇬🇧 (@kamamama25) op 4 mei 2017 om 4:29 uur PDT

Zin in een lekkere warme en vullende maaltijd waar je snel in glijdt? Bezoek I Wok & Go aan de Juliana van Stolbergstraat. Binnen de kortste keren staat er een kop dampende noedelsoep voor je neus. Ga voor Japanse udon noedels of Chinese eiernoedels. Je stelt zelf je schaal samen.

Juliana van Stolbergstraat 23, 5038 AM Tilburg

Over gister avond…. #thaifood #datenight #spicyfoodisgood #🌶 #nomnomnom #seafood #spicyshrimpsoup

Een bericht gedeeld door Suzanne (@suzannevdlaak) op 18 maart 2018 om 2:41 uur PDT

Ja, in Tilburg eet je zelfs noedelsoep op de Thaise manier! Jasmine Thai Tilburg aan de Molenstraat heeft dit gerecht op het menu staan. Neem plaats in het restaurant of kom de soep halen. De soep staat op nummer 79B op het menu.

Wil je een snelle maaltijd pakken voordat je op de trein springt? Dat is leuk eazie! Loop gewoon even binnen bij Eazie en bestel een dampende kom noedelsoep. Je kiest uit Vietnamese runderbouillon of een Thaise variant. En dan kun je ook nog terecht voor vlees, vis of tofu.

Aan de buitenkant lijkt het misschien nogal tropisch. Maar als je naar binnen gaat, wordt het alleen maar extra. Plus de airco helpt als de temp. stijgt naar tropische hitte 🌴☀️ #geishalounge #geishaloungetilburg #geishaloungebreda #tilburg013 #tilburgcity #tilburgsekermis #tilburgismooi #tilburgeet #sushii #sushitime🍣 #interiordesign #restaurantdesign #entreerestaurant

Een bericht gedeeld door GEISHA LOUNGE (@geishalounge) op 5 juli 2019 om 18:11 PDT

Hallo comfortfood! Bij Geisha Lounge werken ze met een all-you-can-eat concept. Tijd voor een uitdaging! Hoeveel kommen veggie, chicken of ribeye beef ramen kun je eten?

Het traditionele 'afhaalchinees' verdwijnt langzaam uit Nederland. In ons land vinden we steeds meer Chinees-Indische restaurants. Wat vind je ervan...

Doe mee aan de nabije Tilburgse kerstkaartenactie

Ouderen in Tilburg kunnen in deze tijd wel een kerstkaart gebruiken. Daar kan jij voor zorgen dankzij de nabije kerstkaartenactie.

Doe mee aan de nabije Tilburgse kerstkaartenactie voor eenzame ouderen

5x zo serveer je voor weinig een superdeluxe kerstdiner

Aangeboden door de Rijksoverheid: 'Fit op je manier' campagne

Aangeboden door Surya Praktijk voor Acupunctuur & Natuurlijke Geneeskunde

Aangeboden door Stichting Feniks Emancipatie Expertise Centrum Tilburg

Aangeboden door de Rijksoverheid: 'Fit op je manier' campagne

Hier in Tilburg koop je last-minute kerstcadeaus

Aangeboden door Surya Praktijk voor Acupunctuur & Natuurlijke Geneeskunde

Blijf op de hoogte van alles uit Tilburg

© 2021 - DPG Media BV - Alle rechten voorbehouden