21 horecagelegenheden in Tilburg waar je voor nog geen tientje kunt dineren - Tilburg.com

2021-12-14 20:09:42 By :

Uit persoonlijke behoefte ontstaan: een lijst met plekken in Tilburg waar je goedkoop kunt eten (lees onder een tientje). Omdat niet alleen sommige van onze collega's een hekel hebben aan in de keuken staan, weten we dat ook veel Tilburgers het liefst elke dag uit eten gaan. 

En jij kan! Maar heb je geen zin om elke dag een halve dag te besteden aan een uitgebreid diner in een restaurant? Geen probleem! Er zijn veel plekken in Tilburg waar je voor weinig geld goed kunt eten.

Dit kan op de volgende plekken:

Bij 't Taphuys serveren ze Taphap op maandag en dinsdag. Dit is een wekelijks wisselend hoofdgerecht met een bijpassend biertje. Kosten: € 9,50 inclusief bier. De Taphap wordt wekelijks gedeeld op Facebook.

Bij Bruin Kafee op het Piusplein hebben ze ook een wekelijks wisselende stadssnack. Dit hoofdgerecht kost slechts € 7,50. Wil je weten wat dé stadssnack van de week is? Dan kun je het beste de Facebookpagina van Bruin Kafee in de gaten houden.

Wist je dat ze bij The Talk een dagelijkse snack serveren voor maar € 6,50? Zo niet, dan weet je het nu! De dagelijkse snacks vind je op de website van de horecazaak op de Heuvel.

Voor wie van Surinaams eten houdt en vaak in het centrum te vinden is, is Faja Lobi op de oude markt een aanrader. Voor een heerlijke roti of gebakken kip betaal je slechts € 8,75.

Net op het moment dat we dit artikel gaan schrijven hebben ze de vrijdagdeal bij Bij Dorus op de Oude Markt met één euro verhoogd. Want vroeger kon je hier op vrijdagavond voor een tientje genieten van (bijna) alle hoofdgerechten. Deze tip willen we je echter niet onthouden. Nu betaal je €11 voor een biefstuk, spareribs, saté of varkenshaas met friet en salade.

Bij Hostel Roots in de Stationstraat kun je op donderdagavond bij ons komen eten voor €5. Wat er op het menu staat wordt wekelijks op Facebook geplaatst. Vergeet niet vooraf in te schrijven!

In de tot restaurant omgebouwde locomotief serveren ze wekelijks een 'reis van de week'. Dit is een hoofdgerecht dat wekelijks wisselt. Je betaalt hiervoor tussen de € 9,50 en € 11,50. Met een beetje geluk eet je onder een tientje!

Bij Jasmine Thai aan de Molenstraat kun je heerlijk Thais eten. Hoewel de meeste gerechten op de menukaart rond de €13 kosten, kun je hier nog voor minder dan een tientje eten. Denk bijvoorbeeld aan vegetarische bami of een rijk gevulde Thaise noedelsoep.

Voor wie nog nooit op Sardina aan de Goirkestraat is geweest: ga eens een hapje eten. Voor 400 gram verse vis betaal je nog geen tien euro en ook de verschillende soorten Marokkaanse thee zijn heerlijk. Sardina is ook een goede tip om op te halen.

In BANK15 aan de Spoorlaan zijn diverse levensmiddelenwinkels waar je voor een klein bedrag een maaltijd kunt nuttigen. Of je nu gaat voor een wrap van Wrapped, Peruviaans van Marcia's, een broodje of stukje vlees van BroodjeperCentimeter of gezond eten van De Groene Chef; er zijn mogelijkheden om dat voor minder dan een tientje te doen.

Ritz aan de Heuvelring ken je natuurlijk van de heerlijke broodjes, maar wist je dat je voor nog geen tientje ook 's avonds heerlijk Surinaams kunt eten? Hierbij. Zo betaal je 8 euro voor een roti kip en heb je een moksi meti (zeg maar een soort Surinaamse mixed grill) voor een tientje.

In de Noordstraat geniet je van de stamppot van de week met een gehaktbal voor € 9,95. Tip: je kunt de stamppot ook meenemen om thuis op te eten. Dan betaalt u slechts € 6,50.

Voor een lekker drankje is Bargus de place to be. Maar wist je dat je hier ook lekker kunt aanschuiven? Denk bijvoorbeeld aan saté of de runderstoofpot. Hiervoor betaal je (uiteraard) minder dan een tientje.

Heb jij deze hotdogs nog niet geproefd? Neem dan snel een kijkje bij Dwars Hotdogbar aan de Korvelseweg. De echte Tilburger gaat natuurlijk voor de eigenzinnige Edgar met Schrobbelèrsiroop, bacon, kaas en ui met zoete aardappelfrietjes. Deze combinatie kost slechts €8.

We hoeven hier niet veel over uit te leggen, toch? Elke dag staat er een rij bij het Radiopleintje met mensen die voor zo'n zeven euro komen genieten van een pizza of pasta.

Ook voor een klein bedrag kun je bij Vapiano aan de Heuvelring een pizza of pasta scoren. Maar probeer ook de risotto; hiervoor ben je ook minder dan een tientje kwijt.

Bij Fish & Nuts op het Koningsplein geniet je van heerlijke visgerechten voor nog geen €10. Denk bijvoorbeeld aan een gerecht met calamares, patat, salade en saus naar keuze voor € 7,95. De friet is hier ook heerlijk gebakken en goed gekruid.

Elke donderdag t/m zondag serveert Miss Bien Chanternel op de Korte Heuvel een dagelijkse snack voor slechts € 8,50. De dagelijkse snack wordt wekelijks op de Facebookpagina geplaatst.

Bij Yammie aan de Besterdring haal je van maandag t/m woensdag alle hoofdgerechten af ​​voor € 7,50. Of je nu gaat voor een pasta met gamba's, hoofdgerecht salade met carpaccio of bami met Japanse stippen; het hoeft niet veel te kosten!

Voor een goede wokmaaltijd ga je naar I Wok & Go in de Juliana van Stolbergstraat. U kunt ervoor kiezen om uw maaltijd daar te nuttigen of mee te nemen. Studenten krijgen ook 10% korting op vertoon van een studentenkaart. Al met al heb je voor nog geen €8 een goede portie wok gegeten.

Ook in de Reeshof kun je voor nog geen €10 een heerlijke maaltijd scoren. Bij Trattoria Farci op het Town Square Forum bijvoorbeeld. Op dinsdag zijn alle pasta's hier € 7,95 en op woensdag is het pizzadag. Dit betekent dat alle pizza's slechts € 4,25 kosten.

Laat het ons weten in de reactie en tip je mede Tilburgers op leuke plekjes waar je voor nog geen €10 heerlijk kunt eten.

Elke week het beste nieuws en de beste uitgaanstips in je mailbox? Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Controleer uw inbox of spammap om uw inschrijving te bevestigen.