Dit wordt de snelste supermarkt van Rotterdam - en jij kunt het mogelijk maken! - indebuurt Rotterdam

2022-10-02 12:16:00 By : Ms. Nancy Li

Er komt een nieuw concept naar Nederland, namelijk Grab & Go! De formule: gemakkelijk, snel en gezond. Bij Grab & Go sta je binnen 10 seconden weer buiten met je wrap of poké bowl.

Als je ooit in Azië bent geweest, ken je misschien wel het gemakt van de 7Eleven winkels: kleine gemakswinkels waar je binnen een mum van tijd weer buiten staat met iets lekkers. Grab & Go gaat dit concept naar Nederland brengen.

Op plekken waar je makkelijk en snel een maaltijd wilt kunnen oppikken, daar wil Grab & Go zijn. Denk bijvoorbeeld aan stations, waar het aanbod aan een snelle, verse maaltijd niet altijd heel groot is. Daar wil Grab & Go dus verandering in brengen.

Lees verder onder de foto’s >

Met Grab & Go kun je straks eten wanneer en hoe je maar wilt. Onderweg, op weg naar je werk, op weg naar huis of aan het einde van je voetbalwedstrijd met vrienden. En dat dus altijd gezond en van goede kwaliteit. En dat op een duurzame manier, dus geen plastic maar alleen recyclebare verpakkingen. Dus niet zoals op de foto’s hierboven, die zijn alleen ter illustratie.

Bij Grab & Go kies je uit verse sappen, sandwiches, tosti’s, wraps, noedels, salades, fruit, snacks en verschillende soorten verse koffie. Die reken je af op het zelfscanplein. Lekker snel dus! Wil je graag warm eten? Dan warm je het even op in de magnetron, oven of heet water.

Je gaat hier ook maaltijden van namen zoals Domino’s Pizza en Taco Mundo vinden. Verse sushi of kebab, het idee is dat het er allemaal komt in samenwerking met maaltijdbezorgers.

Grab & Go is van plan om met vijf vestigingen in vijf verschillende steden te beginnen. Dit kunnen ze niet alleen. Grab & Go is bezig met een grote crowdfundingsactie. Die is nog steeds open voor iedereen die graag bij wil dragen aan dit nieuwe concept.

Hoe dat allemaal precies in z’n werk gaat, lees je in de werkwijze van Grab & Go. “Wij verwachten dat je een effectief jaarlijks rendement tussen 11% en 25% ontvangt op je investering. Het eerste jaar wordt de winst in zijn geheel uitgekeerd. Dit betekent dat jij je inlegbedrag snel terug kan verdienen”, aldus een van de oprichters van Grab & Go.

Iets voor jou? Hier lees je alles over wat Grab & Go van plan is en hoe jij hierin kunt inversteren.

Aangeboden door Christmas Village Scheveningen

Aangeboden door Christmas Village Scheveningen

Dagje uit: deze plekken zijn zo mooi dat er films zijn opgenomen

Aangeboden door Christmas Village Scheveningen

En… Actie! Auto vliegt over de kop op de Mathenesserweg

Aangeboden door Christmas Village Scheveningen

Blijf op de hoogte van alles uit Rotterdam

© 2022 - DPG Media B.V. - Alle rechten voorbehouden