Dit wil je: wagamama geeft een diner voor 2 personen weg! - indebuurt Utrecht

2021-12-27 19:04:14 By : Ms. Sally Yang

Begin je te watertanden als je alleen al kijkt naar de foto hierboven? Wij van indebuurt hebben iets leuks voor jou geregeld. We mogen namelijk een diner voor twee van Aziatisch restaurant wagamama weggeven. Wat je moet doen om kans te maken? Gaan we je vertellen.

Oké, eerst nog even over de prijs. Want wat houdt dat diner voor twee dan in? Het leuke is: dat is dus helemaal aan jou! De winnaar mag zelf twee hoofd- én twee bijgerechten, twee desserts en twee drankjes (keuze uit frisdrank, huiswijn en bier) kiezen.

Nu ben je natuurlijk razend benieuwd wat je kunt bestellen bij wagamama. Fans van Japanse ramen komen hier zeker aan hun trekken. Op het menu staan namelijk diverse ramenvarianten, waaronder een met chili garnalen en kimchi en een variant met Koreaans gemarineerd rundvlees. Lekker! Daarnaast staan er op het menu verschillende curry’s, teppanyaki-gerechten en donburi (een typisch Japans gerecht met rijst, groenten en vlees of vis, red.).

Wat er zoal te kiezen valt qua bijgerechten? wagamama serveert bekende gerechten zoals gyoza en edamame, maar daarnaast kun je ook gaan voor originele gerechten die je niet snel elders tegenkomt. Een lekker voorbeeld is het bijgerecht bang bang cauliflower: een heerlijke combinatie van knapperige bloemkool en firecrackersaus met verse bosui en gember. Het volledige menu check je hier.

Tekst gaat verder onder de foto

Meedoen aan deze winactie is simpel. Dit is wat je moet doen:

Meedoen aan de winactie kan tot en met 18 maart. De winnaar ontvangt bericht van wagamama.

Van verse ramen (Japanse noedelsoep, red.) tot curry’s, en van bao buns tot gyoza’s: het is slechts een kleine greep uit…

Zo weet je binnen één minuut of je moet overstappen van zorgverzekeraar

Aangeboden door RoutesinUtrecht.nl – Routebureau Utrecht

Aangeboden door Kasteel de Haar

Nieuwe week, nieuwe plannen! 5 x leuke dingen doen in Utrecht

Blijf op de hoogte van alles uit Utrecht

© 2021 - DPG Media B.V. - Alle rechten voorbehouden