Shoppen is echt een feestje bij deze Utrechtse supermarkt - in de buurt Utrecht

2021-12-01 08:02:48 By : Mr. John Liang

Voor de lekkerste Aziatische snacks hoef je niet ver te gaan! Bij de Amazing Oriental supermarkt aan de Amsterdamsestraatweg vind je ingrediënten voor een heerlijke curry, huisgemaakte loempia's, bami of dim sum.

Amazing Oriental is een supermarkt met alleen Aziatische producten. Twee keer per week komt er vanuit Thailand een nieuwe voorraad verse Aziatische kruiden en fruit naar Nederland. Bij Amazing Oriental vind je producten van meer dan tienduizend (!) A-merken uit Azië. Zo kun je bijvoorbeeld gedroogd zeewier, zoete aardappelvermicelli, kokoswater en eend kopen voor op de grill. Liefhebbers van instant noedels zijn hier echt in het walhalla: in de winkel vind je meer dan honderd verschillende soorten.

Tekst gaat verder onder de foto.

Heb je moeite met kiezen, of wil je meer weten over de Aziatische keuken? Op de website van Amazing Oriental kun je tientallen makkelijke recepten bekijken. Alle ingrediënten vind je in de winkel en het personeel denkt graag met je mee. Maak bijvoorbeeld zalm met chilipeper-knoflooksaus, een makkelijk gerecht om mee te beginnen. De rode curry met eend en lychees maakt echt indruk, en voor de lunch is het pittige broodje tofu met chili-knoflooksaus een schot in de roos.

Wil je met eigen ogen zien hoe die heerlijke Aziatische gerechten gemaakt worden? Amazing Oriental organiseert regelmatig kookdemonstraties en proeverijen. Ze koken hier met de producten van de supermarkt. En als u enthousiast bent, laadt u gewoon uw winkelmandje en kopieert u ze thuis. Probeer iets nieuws en verras jezelf!

Lekker! Restaurant Blauw heeft nu ook een toko in Utrecht

Aangeboden door The Wall Utrecht

Doordeweeks dingen doen: 7x dit kan deze week in Utrecht

Geleverd door Unlock the Bottle

Aangeboden door Grand Hotel Karel V

Geleverd door Unlock the Bottle

Blijf op de hoogte van alles uit Utrecht

© 2021 - DPG Media BV - Alle rechten voorbehouden