Beachhunk Joris: 'een mooiere werkplek bestaat er niet' - indebuurt Den Haag

2022-08-27 19:44:11 By : Mr. TAILG Light

De derde kandidaat voor de verkiezing beachhunk van 2022 stelt zich graag aan je voor: Joris werkt al ruim 7 jaar op het strand bij Boomerang Beach. Toen hij net klaar was met zijn middelbare school wou hij graag een grote reis maken. Daarvoor had hij een zakcentje nodig en zo is zijn werkperiode bij Boomerang Beach begonnen.

Die grote reis is er gekomen. Joris is naar Zweden geweest, maar daarna wel weer teruggekomen naar Scheveningen. Verder is Joris nog bezig met zijn studie, hij zit nu in zijn tweede jaar van de ondernemersopleiding.

“Het werken op het strand is heel relax omdat klanten hier komen om te ontspannen. Ze komen niet voor een snelle, zakelijke lunch. Dat zorgt ervoor dat de meeste klanten blij en gezellig zijn. Ik vind het werken hier bij Boomerang beach ook leuk omdat het zo’n open plek is, anders dan werken in een ‘dicht’ restaurant. Je hebt hier het strand en de zee voor je, de duinen achter je.

Verder heerst er een goede sfeer, iedereen wordt overal bij betrokken. We sparren bijvoorbeeld met z’n allen over het menu ieder seizoen.”

Wat vind je minder leuk aan het werken op het strand?

“Werken op het strand betekent dat je op een andere manier van de lekkere, warme zomerdagen geniet. Je kan in de zomer minder snel op vakantie gaan, of met je vrienden op pad omdat je juist deze dagen veel moet werken. Je werkt dan wel met mooi weer, maar je kunt er niet samen met je vrienden van genieten.”

Wat zijn volgens jou de leukste soort klanten?

“De leukste klanten zijn voor mij de klanten die onder de indruk zijn van bijvoorbeeld een goed glas wijn, de mooie locatie, of de fijne bediening. En als ze daarna ook nog eens terugkomen dan zijn dat wel meteen mijn favoriete gasten. Ik heb zelf ook een passie en veel interesse voor wijn, dus ik vind het leuk om daar net wat meer toelichting over te geven.”

Wat zijn volgens jou de minder leuke gasten?

“Op drukke dagen doen we echt ons best om alles zo goed mogelijk te laten verlopen, maar er kan wel eens iets misgaan. Een voorbeeld: laatst hadden we geen chocoladesaus meer voor we de chocoladetaart. Ik wilde wel een tevreden klant dus ik heb er toch een chocoladesaus overheen gedaan, alleen dat was wel witte saus. De klant kon dit totaal niet waarderen en was hier ook boos over geworden. Dat vind ik dan wel een wat minder fijne klant.”

“De Boomerang Beachburger is een van de lekkerste dingen op het menu. Dit is een huisgemaakte burger van de Blanc Bleu in België, die wordt zelf geperst en gekruid. En we geven er een geheime touch aan. Die moet je echt geprobeerd hebben. De Boomerang omelet met kreeft is trouwens ook erg goed.”

Wat doe jij voor wat extra fooi?

“Ik heb niet per se een trucje die ik inzet voor extra fooi. Ik vind het wel belangrijk om altijd te blijven lachen, gelukkig gaat dat vaker vanzelf dan dat ik daar echt moeite voor moet doen.”

Waarom wil jij Indebuurt Beachhunk 2022 worden?

“Omdat ik echt al lang mee ga op het strand, ik heb genoeg ervaring opgedaan om Beachhunk te kunnen zijn. Ik ben hier kind aan huis op het strand en op het Pad, iedereen kent me en weet ook dat mijn gezicht bij Boomerang Beach hoort. En daarnaast ik ben niet weg te slaan van het strand, zelfs op een regenachtige dag ben ik hier te vinden. Dit voelt als mijn tweede huis.”

Wij zijn op zoek gaan naar de beachbabe of beachhunk van 2022. Wij vinden dat de dames en heren die op het strand werken het verdienen om in het zonnetje gezet te worden. De komende weken stellen we verschillende hunks en babes uit Den Haag aan je voor. Als de laatste kandidaat zich heeft voorgesteld vragen we je om te stemmen op jouw favoriet. De winnaar of winnares wint eeuwige roem en een prachtige bokaal met de titel Beachbabe/-hunk 2022.

De strandtenten op Kijkduin en Scheveningen openen weer de deuren en terrassen. Dat betekent ook dat de strijd om de…

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Den Haag en blijf op de hoogte van alles over en rondom Den Haag.

’s Werelds beste Ierse pub staat nog steeds in Den Haag: ‘Prins Harry kwam hier uren borrelen’

Aangeboden door O’Casey’s

Aangeboden door Poelie Jansen Sieraden

Wow! Zo mooi is onze planeet en je kunt het zien bij Museon-Omniversum

Aangeboden door One Planet (Museon-Omniversum)

Blijf op de hoogte van alles uit Den Haag

© 2022 - DPG Media B.V. - Alle rechten voorbehouden