Heerlijk! 7 x van deze Mexicaanse gerechtjes geniet je bij Popocatepetl (foto's) - indebuurt Nijmegen

2022-08-27 19:48:11 By : Ms. Ivy Luo

Voor wie toe is aan een avondje uit eten in zomerse sferen hebben we goed nieuws! Wij doken namelijk in de menukaart van Mexicaans restaurant Popocatepetl en vonden 7 heerlijke gerechtjes waar je van gaat watertanden. 

Deze Mexicaanse beefburger met bacon, guacamole en jalapeño pepers is superpopulair! Als je liever geen vlees eet kun je ook kiezen voor een vegetarische bonenburger, die ook heerlijk smaakt!

Ook de zoetekauwen hebben geluk bij Popocatepetl: deze tarwetortilla met roomkaas en mango vulling is níet normaal lekker! Om er een Mexicaanse twist aan te geven wordt dit gerecht geserveerd met kaneelsuiker, chilipeper en een bolletje mango-ijs.

Bij het zien van deze burrito loopt het water ons al in de mond! Bij Popocatepetl krijg je een mooi gevulde tarwetortilla gevuld met rundergehakt, rundvlees, kip of groenten. Daarnaast geniet je ook nog van cheddarkaas, salade, guacamole en zure room, rijst, bonen, mais en tomaat.

Een heerlijk zomers vis-gerechtje zijn de calamaresringen. Dit typisch Spaanse gerecht bestaat uit inktvisringen geserveerd met een fris citroentje en een huisgemaakte mayonaise.

Voor de vega’s onder ons en liefhebbers van groenten is er goed nieuws: deze Coliflor Frito vind je ook op de kaart van Popocateptl. Een bijzondere combinatie van gepaneerde bloemkool,  tajín kruiden en een jalapeño mayonaise. En er is nog meer goed nieuws: bij Popocatepetl vind je een speciale vegan-kaart, én een wisselend vegan 3-gangen menu. 

Deze nachos uit de oven zijn helemaal vegetarisch! De nachos zijn voorzien van gesmoten kaas, jalapenos, tomatenblokjes, ui, knoflook, koriander en limoen. Je dipt ze in zure room en guacamole: lekker om te delen!

Dit superlekkere gerecht wordt geserveerd op een leuke plank. Je geniet van pittige kip met lavasaus, een frisse salade en frites met een pittige mayonaise. Een Mexicaans biertje maakt deze ervaring helemaal af. Saludos!

De zomer uit met een splash: bezoek dit waterpark vlakbij Nijmegen

Aangeboden door BillyBird Park Hemelrijk

Kylie werkt bij de Pompekliniek: ‘Angst is in sommige situaties een gezonde emotie’

Aangeboden door Dar N.V.

Aangeboden door BillyBird Park Hemelrijk

Aangeboden door ’s Heeren Loo

Blijf op de hoogte van alles uit Nijmegen

© 2022 - DPG Media B.V. - Alle rechten voorbehouden