Gezellig! Hier kun je eten delen in Delft - indebuurt Delft

2022-08-27 19:42:52 By : Mr. Warren Huang

Krijg jij ook last van keuzestress zodra je een menukaart openslaat? Of ben je gewoon dol op eten proeven en zie jij de tafel het liefst vol staan met allerlei lekkers? Dan hebben wij een tip voor je: ga eens een vorkje prikken bij De Delf.

Het eten bij De Delf wordt altijd geserveerd op een grote plank. Met z’n tweeën (of meer, natuurlijk) kies je een aantal gerechten van de kaart die je lekker lijken. Die worden vervolgens geserveerd op een grote plank en dan kan het smullen beginnen! En vond je dat ene gerechtje superlekker? Dan bestel je die gewoon nog een keer!

Het is trouwens maar goed dat je meerdere gerechtjes kunt proberen, want er staan heel wat lekkere dingen op de kaart. Er zit voor iedereen wel wat bij: of je nu vegetarisch eet of een echte vleesliefhebber bent. Denk bijvoorbeeld aan een pompoenstoof met witte wijn, een gevulde portobello of juist een flat iron steak van 250 gram. Bij al die gerechtjes kun je (zoete aardappel) friet bestellen en salade. Vind je het maar moeilijk om een keuze te maken? Dan kun je ook gaan voor een vooraf samengestelde plank.

Overigens is De Delf niet alleen leuk om lekker te eten; je kunt er ook fantastisch borrelen. Vanaf een uur of vier kun je borrelplanken bestellen met allerlei lekkere hapjes als flammküchen, Delftse bitterballen en brood met smeersels. Erbij drink je een biertje van de tap, lekker glas wijn of één van de speciale frisdranken van Fentimans.

Geweldig eten in een oase van rust: bij dit restaurant in Delft kan het

Aangeboden door Stedelijk Museum Schiedam

Nieuw! Lotte en Evelien openen hun Kunstlab aan de Nieuwe Langendijk

Blijf op de hoogte van alles uit Delft

© 2022 - DPG Media B.V. - Alle rechten voorbehouden