Acht kookteams gaan de strijd aan in nieuwe uitdagingen in ronde 2 van MKRSA | kanaal

2021-12-01 07:41:13 By : Ms. Serena shi

Nu de 10 Instant Restaurants zijn afgerond, staan ​​de acht overgebleven duo's voor een nieuwe uitdaging in de tweede ronde van My Kitchen Rules SA op zondag 28 november om 18:00 uur op M-Net (DStv 101), in een gloednieuwe omgeving.

Brett & Aidan, Karen & Tenille, Retha & Tshepi en Nevi & Craig van tabel 1 sluiten zich aan Tafel 2's Izak & Wessel, KB & Nadia, Bernadette & Shaleeni en Stella & Jeff staan ​​voor een heel ander soort druk dan degene die ze tijdens de Instant ontmoetten Restaurant fase.

Er is weinig gelegenheid voor gedetailleerde lijsten en je kunt je nergens verstoppen, aangezien juryleden David Higgs en J'Something elke beweging achter het fornuis kunnen volgen.

Sommige duo's worstelden met de timing bij het serveren van hun drie gangen - maar deze keer zijn ze aan de klok gebonden en zullen ze gereedschap moeten neerleggen zodra de juryleden 'tijd' noemen. Wie kan het beste met de druk omgaan en komt deze week dichter bij de prijs van R1 miljoen?

LEES OOK | We praten over de terugkeer van My Kitchen Rules SA over ramen met David Higgs en J'Something!

Wat te kijken - wekelijks

De redacteur van Channel24, Leandra Engelbrecht, stelt elke week een lijst met films en series samen die u kunt bekijken.