Vega stoofpotje met knolselderij en kastanjechampignons – Medemblik Actueel

2021-12-30 16:34:11 By : Ms. Maggie Wang

Vega stoofpotje met knolselderij en kastanjechampignons Albert Heijn Vega stoofpotje met knolselderij en kastanjechampignons Uitprinten Hoeveelheid: 4 Voorbereidingstijd: 30 minuten Tijd: 15 minuten Voedingswaarden 650 Calorieën Vet Ingrediënten 600 g knolselderij 250 g kastanjechampignon 2 middelgrote uien 2 tenen knoflook 20 g verse Italiaanse kruidenmix 3 el milde olijfolie 3 tl venkelzaad 3 tl grove mosterd 150 ml water 200 ml plantaardige soja-kookroom 1 groentebouillontablet 248 g woknoedels 75 g ongebrande walnoten Instructies Schil de knolselderij en snijd in reepjes van 1 cm. Halveer de champignons. Snipper de uien en snijd de tenen knoflook fijn. Snijd 3 takjes rozemarijn en 5 takjes tijm uit de kruidenmix fijn (per 4 personen). Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui, knoflook, kruiden en het venkelzaad 3 min. Voeg de champignons toe en bak 2 min. Voeg de knolselderij toe en bak 3 min. mee. Voeg de mosterd, peper en zout toe en bak kort mee. Voeg het water en de kookroom toe. Doe de deksel op de pan en laat op laag vuur ca. 12 min. koken tot de knolselderij zacht is. Als het mengsel droog komt te staan, voeg extra water toe. Roer af en toe. Breng ondertussen een pan met water aan de kook en voeg de bouillon toe. Voeg de noedels toe en laat 5 min. koken. Giet af, voeg toe aan de stoof en kook nog 2 min. Verdeel over diepe borden en bestrooi met de walnoten.

600 g knolselderij 250 g kastanjechampignon 2 middelgrote uien 2 tenen knoflook 20 g verse Italiaanse kruidenmix 3 el milde olijfolie 3 tl venkelzaad 3 tl grove mosterd 150 ml water 200 ml plantaardige soja-kookroom 1 groentebouillontablet 248 g woknoedels 75 g ongebrande walnoten

Uw tekstlinkje hier? Neem contact op